Legrosszabb rémálmunk

2007. április 18. 10:04 - sixx 2 komment

Van ez az Orlando Bloom nevű figura, akit meglátva a fiatal lányok azonnal letépik a nedves bugyit, és ájulásszerű tüneteket produkálnak, pedig ha szimplán csak színészi képességeit kellene értékelni, akkor inkább téglákat kellene hozzávágni, jó nagyokat.

Na szóval ez a nyikhaj, aki egyetlen szerepében sem tudott eddig értékelhetőt nyújtani, most a Superman franchise után ácsingózik, legalábbis ha igaznak bizonyulnak azok a  pletykák, melyek szerint Bryan Singer rendezővel erről tárgyalt nemrégen.

Mivel a Superman visszatárben a nem kevésbé jellegtelen Brandon Routh nagy sikert aratott, így legalább attól megmenekülünk, hogy Bloom magára ölthesse az S-betűs pizsamát, de akkor meg mit csinálna a filmben? De most komolyan? Ő lesz a főellenség? Bloom? A hatvan kilójával?

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr259625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toymao 2007.04.18. 11:41:59

Juj de utálom a csávót! Bicskanyitogató, tenyérbemászó képe van! Superman? Muhaha.

marisell · http://kifozde.blog.hu 2007.05.01. 20:18:16

Látom, amint Supermen pizsimen nyilaz(ik)!
süti beállítások módosítása