Sir Ridley is szereti Leot

2007. április 17. 15:03 - sixx Szólj hozzá!

A Téglában és a Véres gyémántokban végleg bebizonyosodott, hogy a Titanic csak egy jól jövedelmező botlás volt, Leonardo DiCaprio tényleg színész, és nem is akármilyen. A rozi mindig is rühellte a szépfiúkból mesterségesen generált szupersztárokat, de képes volt kontyát magasra emelve szembeköpni magát a tükörben ha tévedett, márpedig Leo esetében erről van szó.

Ridley Scott a Szárnyas fejvadász és az Alien (a magyar címét soha nem fogjuk leírni) rendezője is kinézte magának Leot, mégpedig következő projectje, a Body of Lies című thriller főszerepére. A film a Washington Post egyik újságírójának azonos című regényéből készül majd, és egy olyan CIA-ügynökről szól, akit Jordániába vezényelnek, hogy az ottani hatóságokkal karöltve fogjon el egy Al-Kaida vezetőt, aki terrortámadást tervez az USA ellen.

A két nagyság még egyeztet s film részleteit illetően (Leo eléggé be van táblázva, és gondolom a lóvéban is meg kell egyezni), de mivel Scott még csak a helyszínek kiválasztásánál tart, van idő aláírni a kontraktust. Mi megnéznénk, tessék odakanyarítani azt a szignót.

Címkék: filmhír

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9959624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása