Indy4 trailer Hálaadásra

2007. április 12. 12:58 - sixx Szólj hozzá!

George Lucas azt bírta nyilatkozni, hogy ugyan a forgatást még el sem kezdték Indy utolsó kalandjain, de az első trailer Hálaadásra készen is lesz, sőt, akkorra már a címét is megmondja, együk meg a kis szívét. Az újságírók kérdésére, miszerint van-e Harrison Ford olyan állapotban, hogy egy ilyen kalandfilmben főszerepet alakíthasson elmondta, hogy Ford rohangálni már nemigen fog a filmben, de sokat vezet és motorozik - nesze neked kaland.

Cate Blanchett fogja játszani a női főszerepet, csak azt nem lehet tudni, hogy Indy csaja lesz-e, vagy éppen ellenkezőleg, az ellenfele. Lucas nem nagyon volt odáig az ötletért, de mint mondotta, a rendező (Spielberg) csak Blachettel tudta elképzelni a munkát, így nem tehetett semmit. Ami pedig Sir Sean Connery helyzetét illeti, egyelőre hallgat mindenki, mint szar a fűben, a színfalak mögötti tárgyalásokról semmi nem szivárgott ki, csak annyi, hogy mivel Connery visszavonult a filmezéstől, nem lesz egyszerű visszahívni - értsd jó sok pénz kell hozzá, amit Lucasék egyelőre vonakodnak kifizetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1957531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása