A Wachowski testvérek mentik meg az Invasiont

2007. április 12. 07:55 - sixx 1 komment

A Testrablók támadása című filmet 1956-os bemutatása óta már kétszer feldolgozták, és számos motívumát lenyúlták, de valahogy egyik verzió sem érhetett a Don Sigel féle eredeti hangulatának nyomába. A legfrissebb újra az Invasion címre hallgat, és immáron 3. éve, hogy dolgoznak rajta, de az istennek nem akar kész lenni.

Ebben a verzióban Nicole Kidman a főhős, aki majd a végén megússza az élienek támadását, már ha egyszer képernyőre kerül a német Oliver Hirschbiegel rendező által elkészített, majd darabokra szedett film. A Warner ugyanis nem volt valami jó véleménnyel az európai rendező tempójáról - szerintük túl lassú volt a film, és túl sokat dumáltak benne, míg egy jó kis horrornak ennél azért feszesebbnek kellene lennie.

Enter the Wachowski brádörz, és a film mégsem marad dobozban: a Mátrix óta wunderkideknek kikiáltott geek tesók a fprgatókönyv kétharmadát átírták, elhozták maguknak James McTeigue rendezőt is a V című legutóbbi filmükből, és így az Invasion már csak nyomokban emlékeztet a Bukást is jegyző német rendező víziójára. Hogy ez a változás jót tesz-e a filmnek, állítólag még az idén kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr5357530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabax · http://www.bacskaisport.hu 2007.04.14. 21:20:46

Hú, ez ám a kép! Ismerős a csaj. :-)
süti beállítások módosítása