Perlik John Goodmant

2007. április 10. 13:19 - sixx Szólj hozzá!

Sokunk kedvenc kövémebere, a joviális külsejű, és minden izonnyal kurva jókat bulizó John Goodman szarban van (na jó, nem akkora szarban, de kakiban mindenképpen) mert szóban megállapodott a Constantine filmgyártó céggel arról, hogy részt vesz a Pope Joan című film forgatásán, aztán meg kihátrált belőle. A készítők azt róják fel az egykori King Ralphnak, hogy rábólintott a cég félmillió dolláros ajánlatára, és így szerződésszegést követ el, mégpedig nem is kicsit, nagyot.

A film nem mellesleg egy olyan hölgyről szól, aki a úgy i.sz. 850 körül annyira sikeresen takargatta első és másodlagos nemi jellegeit, hogy mindenki férfinek vélte, sőt, még pápa is lett belőle. A legenda szerint akkor bukott le, amikor valami körmenet során szült egy gyereket, és ezt nem nagyon lehetett már megmagyarázni. A hölgyet Franka Potente alakítja, akit azért elég vastagon ki kell sminkelni ahhoz, hogy faszinak nézzük.

Címkék: filmhír botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr856690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása