Ilyen reklám nem kell

2007. április 10. 16:44 - sixx 1 komment

A Disney fejesei nem tudtak annyira önfeledten röhögni Keith Richards múlt heti bejelentésén, miszerint ő bizony egy csík kokóval együtt a fater hamvait is felszipantotta, még akkor sem, amikor a gitáros sajtósai sietve cá folták az egészet, mondván viccelt az öreg, már ha mondott ilyet egyáltalán. Szerintünk Richardsnak fogalma sincs, hogy mit mondott, a ránézésre konstans beállt és/vagy részeg faszi örül ha él, nemhogy olyan bonyolult dolgokkal foglalkozzon, mint emlékezni dolgokra.

A Disney számára ez egyébként azért gáz, mert nyakukon a Pirates3 sajtóturnéja, amin jelentős szerepet szántak a Johnny Depp faterját alakító Stones gitárosnak, de így már kétszer is meggondolják, hogy kieresszék a sajtó elé, még a végén elkezd anekdotázni, és annyi a cég imidzsének. Azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ennek az embernek vannak szalonképes történetei, igaz?

A Disney-nek egyébként nem ez az első problémája Richardsszal, hiszen a forgatás alatt is csak a baj volt vele: általában holtrészeg volt, és nem ment ki időben a forgatásra sem, amikor pedig ezt szóvá tették neki, az egész stábot elzavarta a búsba, mondván ő egy rocksztár, gondolkodhattak volna egy kicsivel hamarabb is. Szerintünk nagyon mókás ez az egész, és csak sajnáljuk, hogy valami vidámpark-megnyitón nem találkozhatunk össze a dülöngélő nagyfaterral.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr6356697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.04.10. 23:40:16

és ha felszívta a papit, akkor mi van?
süti beállítások módosítása