Helen Mirren a Nemzet aranya 2-ben???

2007. április 05. 13:57 - sixx 3 komment

Igazi vaddöfakk pillanat ez, klikkoltam a cinematicalra (ahonnan a híreket szedem, igen, ez a forrás), és ott van a hír, süljön ki a szemem, ha nem igaz: a Királynőért Oscart kapott Mirren elmegy mainstreambe, pénzt keresni. Nincs is ezzel baj, menjen, most tud 10 millió feletti összeget kérni egy szerepért, de könyörgöm, a Nemzet aranya folytatásában???

Az első rész sem volt egy nagy vasziszdasz, Nicholas Cage-nél butábban nézni (ennyi pénzért) jelenleg senki nem tud, a történet egy rossz Indy-paródiának tűnt, de persze az amerikai nézök kajolták mint állat, bazmeg a Függetlenségi Nyilatkozat hátára rajzoltak titkos szöveget a szabadkőművesek! Mirren Cage anyját fogja alakítani, és ő lesz a kapocs a család és John Wilkes Booth között, jajistenem.

Egy kis reménysugár lehet, hogy Harvey Keitel mellett Ed Harris is feltűnik a filmben, igaz, hogy ez utóbbi a főgeci szerepében, tehát meghal a végén, de legalábbis kibasznak vele alaposan, pedig nem nagyon lenne ellenünkre, ha egy hatvantonnás kőtömb rázuhanna Cage karakterének a fejére.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr553559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toymao 2007.04.05. 16:14:50

Valahogy feltámadt bennem az a kellemtlen érzés, hogy itt valaki nem szimptaziál, gazdag eszkösztárú, sosem aúméhecskébeléptem arckifejezést vágó Nicky Cage-dzsel. :)

marisell · http://kifozde.blog.hu 2007.04.05. 16:19:31

szerintem Nicky Cage-nek kéne játszania Helen Mirren anyukáját.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.04.06. 09:26:37

Helen Mirren, a körteárus. Vagy lopótök.
süti beállítások módosítása