Denzel Irakhoz nyúl

2007. április 05. 08:54 - sixx Szólj hozzá!

Mi meg magunkhoz, mert egyre több filmhírben szerepel az elbaszott rablóhadjáratnak is tekinthető Operation:Freedom története, hiába no, Amerika mindig is szerette a traumákat kiírni magából. Lesznek majd kalandozós-lövöldözős filmek, meg igazságtalanságos-hősösök is. 

Washington egy olyanban lesz producer (és majd esetleg szerepel is benne), amiben egy Irakban szolgáló katona naplót ír megszületendő gyermekének (kedves fiam, ma lelőttem egy arabot, és ez így nagyon szar nekem), de majd csak az anyuka tudja átadni a dolgozatot, mert apukát közben lelövik/felrobbantják a demokráciának ellenálló irakiak, fene a szájukat, ugye.

Rendezőről és íróról még nincs szó, egy Joel schumacher jó kis hatásvadász sírós filmet csinálna belőle, Ron Howard hősieset, Chris Nolan meg istenkirály noirt, tessék őt választani.

Címkék: filmhír war

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1253557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása