Mark Wahlberg + M. Night Shymalan - tuti bukta?

2007. április 03. 12:39 - sixx 2 komment

Nem szeretjük Mark Whalberget, mert beszólt Marty Scorsesenek, de szeretjük, mert exec producere a Törtetőknek, az abszolút insider tévésorozatnak, így nem tudjuk eldönteni, hogy akkor most örüljünk-e a hírnek, vagy szomorkodjuk kicsinyég. Shymalan, aki saját magát (legalábbis nyilatkozatai és sztárallűrjei alapján) még mindig valami csodagyereknek tartja, olyat bukott a Lány a vízben című ótvarral, mint az ólajtó, kapott érte Arany Málnát is, stb.

A hírek szerint az indiai rendező Whalberget győzte meg legújabb filmje főszerepére, mely a The Happening címre hallgat, és a szinopszis alapján egy globális kataklizma után/elől menekülő családról szól, melyben Whalberg lenne az apa. A film mellesleg R, azaz 18 éven felülieknek besorolást kapna, amit odakint  kőkeményen betartanak, nem úgy mint itt.
Whalberg mellesleg Hollywood igazi csodagyerekével is fog együtt forgatni mostanában: Darren Aronofsky új filmjében (The Fighter, bokszolós-életrajzos) Matt Damonnal együtt hepajkodik majd.

Címkék: filmhír thriller

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2253548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mókus 2007.04.03. 22:49:20

Maradt volna calvin klein modell (jut eszembe ck elvileg magyar :))

losgehts (törölt) 2007.04.22. 23:10:56

ez a shymalan különben csak kamu filmeket csinal..? a village meg a lady from the water megtekintese utan is ugy ereztem magam, mint akit jol atvertek..
süti beállítások módosítása