Jim Carrey ismét komikus szerepben

2007. április 03. 15:43 - sixx 3 komment

A Number 23 nem volt átütő siker a mozikban (eufemizmus rulez, bukott olyat, mint Kun Béla), és mivel az eddigi drámai próbálkozások is hasonló eredménnyel jártak, megállapíthatjuk: a nézőket kurvára nem érdekli Jim Carrey drámai énje, ha nem mond vicceset és húzza szét a seggét, hogy azzal kommunikáljon, a kutya sem kíváncsi rá.

Ez állhat a 20th Century Fox döntése hátterében, miszerint a Me Time című komédia főszerepére megszerezték a gumiarcú komikust, minden a legnagyobb rendben tehát, Carrey azt csinálhatja majd, amihez legjobban ért. A film egyébként egy íróról szól, aki éppen ükanyjáról ír könyvet, amikor a kedves neje ágynak esik terhesen, így rámarad a gyereknevelés és a házvezetés gondja. Mivel a rokon annak idején egyedül vezetett egy vadnyugati farmot, Carrey kénytelen a naplókból erőt és ihletet meríteni a mindennapi gondokhoz.

Mielőtt eltennénk magunknak bookmarkba a hírt, nem árt megjegyezni, hogy a legutóbbi 3 Carrey-filmtervből semmi nem lett, kettő a költségvetés miatt került polcra, míg a harmadiknak a forgatókönyvével voltak gázok, szóval majd csak akkor örüljünk, ha el is kezdik a forgatást.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3853549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marisell · http://kifozde.blog.hu 2007.04.03. 17:28:17

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
ebben jó volt, nem? és a Man on the Moon-ban is,ja és a Kábelbaráton a lányaimmal sokat bőgtünk.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.04.03. 18:34:04

de jó volt, csak éppen a nagyközönséget nem érdekelte.

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2007.04.03. 20:32:23

Amerika, célok, karrier, közhelyek, jönnek a sikerorientált f.szfejek....

(Ez asszem Junkies volt. Hú, de égő! Viszont Trappáns a szöveg, ha elfelejtjük Rikit, vagy Ricky-t, vagy kit...:):))
süti beállítások módosítása