Buffy Batman ellen?

2007. április 03. 08:37 - sixx 1 komment

Pletykaszintű infó, hogy Sarah Michelle Gellar, azaz Buffy, a vámpírok réme aláírt a soron következő Batman filmhez, amiben ugye eleve van egy másik női főszereplő, a Katie Holmest váltó Maggyi Gyllenhaal (hogy az őzikeszemű Holmes miért szállt ki a buliból, azt nem lehet tudni, lehet ilyen filmekben nem szerepelhetnek szcientológusok, vagy mittudomén), így a tippek szerint nem alakíthat majd mést, mint az 1994-ben bevezetett Harley Quinn (Harlequin???) nevű pszichiátert.

A csaj azért fontos, mert a történet szerint Jokert kezelte az elemegyógy- és intézetben, ahol szerelmes lett a vigyori elmebetegbe, és csatlakozott hozzá mindenféle gonosz tervei végrehajtásában. Ja, mert hogy ő szöktette meg onnan. Gellar jócsaj, és van benne valami alapvetően romlott, amitől felforr a férfivér, és alig várja, hogy valaki jól elnáspángolja, szóval jó választásnak tartjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9353546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mókus 2007.04.03. 22:48:01

Gondolom a cruel intention-ös durcás kislány jelenetek miatt
süti beállítások módosítása