Sutherland rémeket lát

2007. április 02. 15:31 - sixx Szólj hozzá!

Új filmszerepben láthatjuk a 24 terroristahentelő kisiparosát, azaz a Jack Bauert megformáló Kiefer Sutherlandet. A bársonyos hangú tréfamester (holtrészegen ugrott már bele egy full karácsonyfába, brahiból) egy bevásárlóközpont biztonsági őrét alakítja a Mirrors című thrillerben, aki egy boltban olyan tükröket lát, melyekben az emberekben rejlő gonosz jelenik meg. Kiefer persze nem egyedül veszi fel a küzdelmet a tükörképekkel, segít ebben a menyasszonyát alakító olcsó Halle Berry klón, azaz Paula Patton is, akit legutóbb a nagyon szar Deja Vu című Denzel Washington filmben láthattunk halott nőként.

Valahol örülünk annak, hogy KS végre kiléphet a megszokott szerepekből, melyekben elnököt véd, gonoszembert üldöz és alkalomadtán gigákat harap ki szemrebbenés nélkül, csak éppen ez a sztori nem nagyon bír minket meggyőzni, de hátha tévedünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1653543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása