Mia Farrow nekiesett Spielbergnek

2007. április 02. 12:26 - sixx Szólj hozzá!

Na nem úgy, késsel, hanem szavakkal, mégpedig a Wall Street Journal hasábjain keresztül. A színésznőnek az a baja, hogy Spielberg támogatja a 2008-as pekingi olimpiát, pedig a kínai kormány nem hajlandó Szudánra nyomást gyakorolni, hogy ott véget érjen a népírtás. Farrow szerint az a Spielberg, aki 1994-ben megalapította a Shoah Alapítványt, jobban tenné, ha inkább arra használná valós vagy kvázi befolyását, hogy odahasson az afrikai népírtás befejezésére, mert az kábé ugyanolyan, mint a Holokauszt, amit oly hevesen elítél a szakállas rendezőzseni.

A cinematical mellé most a rozi is felsorakozik a gratulációban, valóban nagy faszság Spielberg részéről az, hogy egy népírtást így kezel, a többit meg amúgy.

Címkék: beszól

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3953541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása