Tom vs. Adolf

2007. március 27. 10:21 - sixx 3 komment

Tom Cruise, az újabban worluk kollégánkat baszlató szcientológiai egyház egyik nagyágyúja mostanában nem sokat szerepl a hírekben hálistennek, a sajtósa vagy nem végzi a munkáját, vagy éppen ellenkezőleg nagyon is jól. Most azonban hír érkezett a Xenu-hívő nagyember táborából: Tom egy II. Világháborús eksönfilmben fog hőst alakítani, juhé.

Általunk teljesen ismeretlen oknál fogva A Művész Akit Valaha Tom Cruise-nak Hívtak neve még mindig megfelelő vonzerő a mozinézők számára, tinilányok nedvesednek be a világhírű mosoly láttán, és 100 millió feletti bevételt garantál csupán neve említése - mindig tudtuk, hogy rosszul van összerakva ez a világ.

Az új alkotást Bryan Singer rendezi majd, és egy Adolf Hitler elleni merényletről szól - csak remélni tudjuk, hogy a történelmi események ábrázolása során maguknak oly nagy szabadságot megengedő írók keze közül nem egy happy endes forgatókönyv kerül ki, és nem kell diadalittas Tom-mosolyt néznünk a zárójelenetben, ahogy társai vállán körbeviszik az immárom felszabadult Berlinben.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr5750723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toymao 2007.03.27. 13:31:01

Vagy, hogy Tom a halál torkában levág egy szép beszédet, ettől Dolfi elérzékenyül és rájön, hogy hülyeség az egész, és gyorsan békét köt mindenkivel és bevezeti a demokráciát, az első választásokat meg megnyeri Obersturmbahnführer Thomas Kruiese. :)

marisell2 2007.03.28. 13:33:56

hát nem Tom lesz Dolfi?

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.03.28. 19:48:42

én annyira utálom ezt a pasit....
süti beállítások módosítása