Mark beszólt Martynak

2007. március 26. 14:23 - sixx 4 komment

Mégpedig az immáron Oscar-díjas Tégla című film szintén díjazott alkotójának, annak forgatása közben, mert mégis, hogy jön egy ilyen senkiházi rendező, mint ez a Scorsese ahhoz, hogy utasítson egy MARK WAHLBERGET?

A világ filmművészetének egyik halhatatlan alakja, az egykoron Marky Mark néven is ismeretes WHALBERG nagyon elfoglalt ember, a Tégla forgatása alat például bevállalt egy másik haknit is, és nagyon nem tetszett neki, hogy ez a kis olasz pöcs csak úgy rángatja ide-oda, és négy egész hónapon keresztül képes volt felbecsülhetetlen értékű idejét vesztegetni, ráadásul (most képzeljék el) arra is utasította, hogy vágja le a haját! A HAJÁT!

Még jó, hogy beintett neki, hát ő MARK WAHLBERG, hová jutott a világ, hogy egyszer csak ilyen senkiházi olaszok beszóljanak egy olyan sztárnak, mint neki? Szerintünk MARK menjen vissza fiúzenekarba énekelgetni, vagy ami még jobb lenne, húzza le magát egy nagyméretű klotyón, mert kurvára nem hiányozna senkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9750724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toymao 2007.03.26. 15:32:13

Abszolút igazad van (márha igaz a sztori), de az nem Marky Mark volt, aki fiúzenekarban énekelt, hanem az öccse. (Asszem Donnie, de lehet, hogy az egy másik öccs.)

marisell2 2007.03.26. 18:05:37

a filmben viszont tök jó volt.egyébként is lehet, hogy method artist és csak a szerepére gyúrt.:))))
süti beállítások módosítása