Ezen a héten a tengerentúl

2007. március 06. 13:51 - sixx 2 komment

300: Végre mozikban az átlalam legjobban várt 2007-es film, akkor a hype körülötte, hogy ihaj, tán Jézus második eljövetelét sem várja senki ennyire. A mouth-to-mouth marketing és az ütős trélerek mellett kurva jó az artwörkje a dolognak (még jó, Miller rulz), és leszarom, hogy ha egy cápafogas, kinyúlt pulóveres faszi fanyalog rajta.

 

Miss Potter: Egy nálunk kevésbé ismert írónő, Beatrix Potter életéről szóló dráma Reneé Zellwegerrel és Ewan McGregorral, na ez speciel nem nagyon tud felizgatni.  

 

The Host: Azok a geci katonák már megint olyanhoz nyúlnak, amihez nem értenek: kísérletezgetnek a génekkel tán, és Szöul folyójába mutáns szörny veszi be magát. Ki kell nyírni, mindezt b-kategóriás horrorban. A tréler nem rossz, egy letöltést megér.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr8443538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laudemona 2007.03.06. 17:14:38

nem szép meg minden, de a the host-on már túlvagyok. hát..igazából jó nagyon, de mégse annyira. folyamatosan hullámzik, egyszer zseniális, máskor meg csak ülsz és nem érted, hogy ezt most tényleg így gondolták?...
a rendezés viszont zseniális!
meg kell nézni. nálam 75%. persze ki vagyok én, hogy ...:)

a 300-at meg mindenképp moziban, már nagyon várom.

marisell 2007.03.09. 18:14:19

A Host-ban a szőke fiú nem a Lost in Translation-ból jött.Mert akkor én is letöltöm.
süti beállítások módosítása