Trélerpark: Vacancy

2007. február 27. 12:43 - sixx 4 komment

Antal Nimród, a Kontroll rendezője menni Amerika, és csinálni thriller. Nem baj, menjen, és csináljon sok jó filmet, mi majd jól megnézzük az összeset. Ebben Luke Wilson (nem szeretjük) és Kate Beckinsale (nagyon szeretjük) az ilyen filmek szabályainak megfelelően pont egy olyan motel mellett robban le a kocsival, ahol snuff-filmeket forgatnak gebinben, és annyi a csótány, mint egy lepukkant lakótelepi ház pincéjében. Az exkluzív trélert index anyánktól loptuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2940833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crystalline 2007.02.27. 15:04:59

hát. annyira nem vitte le a fejemet...meg egyébként is, szerintem hosszúra sikeredett ez a trailer...és Luke Wilson horrorban? meglátjuk. Kate Beckinsale? hát izé.
de legalább a miénk.:)

asztrova 2007.02.27. 15:53:46

ha azt akarod, hogy valami levigye a fejed, nézd meg szemből a kettes metrót...

miért ne luke wilson és miért ne kate backinakárki??? nimród egy senki hollywoodban, miért kéne egyből robertdeníróval, vagy bradpittel forgatnia?

ettől függetlenül megcsinálta azt, ami a többi nyálverő magyar filmeszseninek nem sikerült, és egyébkként is az egyik legjobb csávó eből a csapatból, úgyhogy az ujjad ne az orrodba, hanem a fenekedbe dugd, úgy jobb lesz...

Crystalline 2007.02.27. 21:20:21

semmi bajom nimróddal, félreértés ne essék.
de attól még nem fogok elájulni ettől a trailer-től.
luke wilson meg egy szar színész, kate beckinsale-el együtt. na. és ez tény.
najó luke wilson néhány filmben vicces.

Lótifuti 2007.03.05. 22:05:41

Iszonyú büszke vagyok, hogy van egy ilyen Nimródunk! Ha kint engedik, olyan filmeket csináljon, mint a Kontroll, akkor minden bizonnyal nagyobb színészekkel is forgathat majd. (Bocs a naivitásért..)
süti beállítások módosítása