Oszkár kétezerhét

2007. február 26. 09:47 - sixx 1 komment

Én be nem másolom a győztesek listáját, megtette már ezer blog, portál, mittudomén, itt egy link, tessék csemegézni. A gála szar volt, mint minden gála; a műsorvezető unalmas, mint általában, de legalább volt egy Will Farrel-Jack Black nóta és Albertdzsordzsi is mondott nagyon vicceseket, habár véletlenül illetve másodszándékból.

Mindenki kollektíve behányt ahogy látom a Tégla diadalától, én örülök neki, kinek adték volna? A depresszióban térdig gázoló Bábelnek? Ugyan már. Marty díjat kapott, tessék neki örülni, mindenki tudja, hogy nem ezért a filmért járt neki. Mondjuk az valóban bunkóság volt, hogy senki nem köszönte meg az eredeti alkotóinak legalább az inspirációt, biztos rájuk szólt valaki, hogy nem kéne erőltetni a remake-vonalat.

Címkék: oscar

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3440380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toymao 2007.02.26. 12:21:05

Hál istennek a Pro7 mindennemű fordítás nélkül adta egyenesben a gálát (z azért jó, mert angolul tudok, németül nem) így Albertdzsordzsi mentesen nézhettem, amíg le nem bukott a fejem, és emlékeim szerint William Monaham, amikor megköszönte a legjobb adaptált forgatókönyvért járó díjat, ő megköszönte az eredeti japó forgatókönyvíróknak a remek könyvet és az inspirációt is. A többit már nem láttam.
süti beállítások módosítása