Ron Howard remake-t akar

2007. február 20. 15:42 - sixx 3 komment

Van egy nagyon fájintos kis francia film, Caché a címe, és arról szól, hogy egy fazon hogyan készíti ki módszeresen a Juliet Binoche és Daniel Auteuil alakított házaspárt azzal, hogy videókazettákat küldözget nekik látszólag minden rendszer és ok nélkül, és melyeken saját magukat látják vissza intimebb pillanataikban, persze a végére sok minden kiderül a múlt átkos titkairól de nem spoilerkedünk, mert az randa dolog.

Ron Howard, az amerikai mainstream filmek felkent pápája pedig majd jól szétszedi a történetet, csinál belőle egy hollywoodkonform nyálfesztivált, happy enddel, lesz benne majd hős zsaru is biztos (tippünk: Bruce Willis, esetleg Russel Crowe ezúttal szandál nélkül), a főszereplő valami dögösebb középkorú amerikai nő, mondjuk Michelle Pfeiffer vagy Anette Bening, és ez is el lesz baszva, ahogy kell. Abcúg remake gyártás!

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr8438245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2007.02.26. 17:29:28

ez az amcsik jó szokása, hogy a francia filmeket átrakják nyál-verzióba. de miért?

marisell 2007.03.06. 12:06:52

Az ertedeti filmmel viszont nem tok betelni.Ha másra nem erre jó lenne az amerikai verzió, hogy sok értelmes ember(mint mi) megnézzné az eredetit.lol.
süti beállítások módosítása