Eszement ötlet

2007. február 20. 13:22 - sixx 3 komment

Esküszöm nem normálisak a hollywoodi cenzorok, korábban már írtuk, hogy a DVD-k borítóján figyelmeztető cimkét akarnak elhelyezni, ha a filmben dohányzó embereket mutatnak, a legfrissebb pletykák szerint pedig szeretnék elérni, hogy ilyen tevékenységet csak 18 éven felülieknek szánt filmekben lehessen folytatni.

Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy minden filmben láncdohányosokat kell mutatni, de álljon már meg a menet, az belefér, hogy Géza a képernyőn holtrészegre issza magát, majd pofán vágja a feleségét, és elmegy kurvázni, de az már nem, ha közben lóg egy staub a szája sarkában? Mekkora faszság ez már?

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr238239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toymao 2007.02.20. 14:39:52

Ez pont ugyanaz az álszent hülyeség, mint hogy a vérfürdőbe áztatott trancsír, a túlmelegedő hullaszámláló belefér, egy cici meg nem, mert az árt a gyermek lelki fejlődésének.

Ez akkor áll meg, ha ez a cél. Vissza emlékezve serdületlen koromra, a cici már akkor is érdekelt, míg a Mylady megbélyegzésétől rosszakat álmodtam.

Na erre varjunk gombot.

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2007.02.27. 08:26:37

Szegény Karády-t talán be is tiltják minden hamvadó cigarettavégével együtt. :)

Té, mint Tamás 2007.03.03. 18:27:55

18+-os film lesz a Kávé és Cigaretta? :o
süti beállítások módosítása