Mai pletykák

2007. február 19. 15:44 - sixx 2 komment
  • Az Indy 4-ben lehet gyereke lesz Jones professzornak, mire mi is felhördültünk. Milyen már, hogy cs ak ilyen generációs viccekre akarnak építeni? Nagyfater, fater, kölök közösen ment világot és keres kincseket? És kis kalapja is lesz? Meg kis ostora?
  • Jaj anyám, miért nem vagy itt, amikor borogatni kéne? Operát csinálnak a Légy című horrorból, Howard Shore írja a zenájét (a filmnek is ő szerezte), Cronenberg majd rendez, Placido Domoingo meg kreatív konzultáns vagy mi.
  • Úgy néz ki, hogy Tom Kaye, az Amerikai história X rendezője fogja igazgatni a Sam Jackson-Bruce Willis párossal fémjelzett Black Water Transit című összeesküvésés-menekülős thrillert. Örülünk neki, mert az AHX kurva jó volt.
  • A Transformers még a mozikban sincs, de Michael Bay máris folytatásról beszél, és a Bad Boys franchise feltámasztásáról. Itt van a teljes cikk, mi nem bírtuk végigolvasni, mert rühelljük a fickót.
  • A 100 Feet című új pszichothrillerben Famke Janssen olyan nőt alakít majd, akit a férje bezárva tart egy házban, sokáig, és ő ettől érthetően kiborul egy kicsit. Ha Janssen kisasszony egyszer forgarna egy olyan filmet, amiben egy széken ül 90 percig és néha feláll nyújtózkodni egyet, azt is megnéznénk rögtön kétszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1037963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N. D. 2007.02.19. 17:01:34

bár régen volt de szólok hogy itt van a 300 zenéje:

beng.blog.hu/2007/02/19/300_bemutato_muzsikaja

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2007.02.28. 01:15:50

Az Indy 4 tényleg nem egyszerű kihívás lesz a forgatókönyvírónak (vagy volt, ha van végleges, nem tudom - úgy rémlik régebben már kukáztak pár scriptet), mi, nézők valószínűleg többségben a 40-es Indy kalandjait néznénk tovább a WWII alatt, annyira viszont Ford már nem fiatalítható meg, igazodni kell a korához. Öreg visszatérő még lehet, lásd Frank Miller Dark Knight Batmanjeit, én talán ezt a megközelítést alkalmaznám. Az valóban gagyi lenne, ha mellékszereplő lenne, visszaemlékezne a gyerekkorára (és gyerekfilm lenne gyerekszínésszel, ráadásul már River Phoenix sem támasztható fel és fiatalítható meg), vagy esetleg a fia lenne a főbb szereplő - szerintem ha valaki fiatal Indy-t akar nézni, nézze a harmadik film elejét meg a TV sorozatot.
süti beállítások módosítása