Mai pletykák

2007. február 16. 11:59 - sixx Szólj hozzá!
  • Csak leforgatják a Rambo 4-et, pedig reménykedtünk, hogy csak ezzel ijesztgetik a ronyg amerikai gyerekeket. Alcíme is van, Pearl of the Cobra, amin most hirtelen nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk-e.
  • Emma Lochart és Amelia Warner mellett két újabb szereplővel gyarapodott a The Dark Is Rising című nagyívű, misztikus film gárdája, hiszen aláírt hozzájuk Gregory Smith és Chris Ecclestone is. A film egyébként egy olyan kiskölökről szól, akinek egy szép nap szmbesülnie kell a ténnyel: ő egy halhatatlan harcos, akinek nincs más dolga, mint a világban uralkodni akaró sötét erőket legyőzze. A középkorig visszanyúló történet elég érdekesnek tűnik, mi benne vagyunk.
  • George Tillman Jr. fogja rendezni a Siege of Fulton Avenue című DreamWorks filmet, melyben egy házibuli kissé elfajul, de a kivonuló rendőrök sem tudnak neki véget vetni, így megindul az ostrom. Állítólag igaz történet, amit simán elhiszünk, mivel ilyen buliban nekünk is volt részünk, még a  helyi újság is megírta "Egyetemisták pokoli bulija" címmel.
  • A Mátrixszal nagyot robbantó Wachowski brádörz ismét jó kis sci-fi szerűslget forgatnak, Speed Racer cammel, ami egy 1960-as években kultikussá vált japán anime újrája, és főleg arról szól, hogy egy Speed nevű fiatal versenyző hogyan küzd meg titokzatos, Racer X névre hallgató riválisvál, és miyen király kütyük vannak a kocsiján. Hajrá, minket ez is érdekel.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9136850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása