Avatar hírek szépen sorban

2007. február 16. 09:42 - sixx 1 komment

James Cameront annyira szeretjük errefelé, hogy még a Titanicot is képesek vagyunk neki megbocsátani, pedig. A szakállas rendezőzseni mostanában csak és kizárólag az Avatar című új sci-fi témájú filmjéről hajlandó nyilatkozni, így ideje, hogy mi is foglalkozunk a meglehetősen érdekesnek tűnő filmmel.

Az Avatar tulajdonképpen egy tengerészgyalogos története, aki egy háborúban szerzett sebesülése után egy olyan idegen bolygóra kerül, melyen az őshonos, humadoid lakosok és a betelepülő emberek nem nagyon vannak jóban egymással - Jake barátunk meg rendet tesz az ő sajátos módszereivel. Ami különlegessé teszi a filmet az a soha nem látott mennyiségű és minőségű különleges efektusok használata, ami a színészekkel való munkát másodlagossá teszi.

"Másfél hónap alatt letudjuk az egészet. Az igazi munka majd ezután következik." Azt már lehet tudni, hogy a szereplők között Wes Studi rezidens hollywoodi indián mellett Sigourney "Ripley" Weaver is feltűnik, no meg egy rakás ismeretlen név, akik az idegenek motion capture technikával felvett jeleneteihez kellenek majd. Cameron mindig is híres volt arról, hogy filmjeiben szeret új technológiákat kipróbálni, ha minden igaz, legalább 4 olyan találmény is fűződik a nevéhez, amit a filmiparban a mai napig is használnak, és egyes filmjei forgatása alatt születtek.

A filmet várhatóan 2009-ben mutatják be, mi várjuk, de piszkosul.

Címkék: sci-fi filmhír

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2436841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garott 2007.03.01. 23:27:39

Na már tényleg itt az ideje, hogy ez a film a mozikba kerüljön. először is, mert már nagyon érdekel, hogy mi lesz Cameron ezen agyszüleményéből, másrészt meg azért, mert párszor már hangoztatta, hogy ha elkészül, akkor visszatérne esetleg valamelyik régebbi filmjének a folytatásához (itt az Alient és a Terminatort értem), amire én mindenképpen kiváncsi lennék, hisz nála jobban folytatást senki nem tud csinálni.
süti beállítások módosítása