Trélerpark: ezen a héten a tengerentúl

2007. február 12. 12:46 - sixx 2 komment

A magyar bemutatókról itt lehet olvasni, mi inkább a kinti cuccokat nézzük meg, mert jobb előre tervezni, mint majd kapkodni. Első versenyzőnk a Ghost Rider című Nick Cage darab, a főszereplő miatt kissé fanyalgunk tőle, mert tésztaképű és festett hajú Szellemlovast nem akarunk, a mérleg másik nyelvében viszont ott van a kult faktor, szóval nem egyszerű kérdés, hogy most szeressük-e, vagy sem. A történetben egy motoros kaszkadőr eladja a lelkét, hogy megmentse a csaját, de a csaj meghal, ő meg éjjel szellemlovasként riogatja az öregasszonyokat.

  

Második darabunk egy szokásosnak tűnő vígjáték sikeres jócsajjal, lúzer faszival, erőszakos exnejjel, ilyet már sokat láttunk, de ez a Gabrielle Union tényleg kurva jó nő, a gyeremeket egyedül nevelő apát pedig a Drót Idris Elbája alakítja, ő volt Stringer Bell, és nagyon fájintos színész. 

  

Hazánkfia Csupó Gábor is új filmmel jelentkezik a héten, 11 éves kiskölök és havernője csudavilágra lelnek az erdő mélyén, királyként és királynőként uralkodnak benne, minden gyerekfilm-panel a helyén, de nem baj, mert ennek ilyennek kell lennie. A trailer alapján minket érdekel. 

 

A Breach című kémthriller csak és kizárólag azért lehet jobb a többi hozzá hasonlónál, mert ez legalább igaz történeten alapul, geci orosz ügynököt kell kifüstölnie a 26 éves újoncnak, akit a kifejezéstelen tekintetű Ryan Philippe alakít, de legalább betették mellá Denis Haysbertet és Chris Coopert is, így el lehet majd viselni a dolgot.  

  

Végül egy giccsenek tűnő Hugh Grant vígjáték következik, kiégett szövegíróként egy mesterségesen kreált popcsillagnak kell szöveget írniu, Drew Barrymore a partnere, csöcsben reménykedünk, a kislány szereti mutotgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr8535943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sitrep 2007.02.12. 21:02:51

Jézusom ez a Ghost Rider mekkora faszságnak tűnik, már bocsánat, már a trailert se birtam végignézni.
Breach viszont érdekesnek tűnik.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2007.02.14. 11:22:20

ghost rider fos. mást így nem is tudok hirtelen mondani rá. moziban rosszabb volt nézni, oda még rátettek egy szinkront is a világ legordenárébb poénjával:

- Jól vagy?
- Igen, csak az zavar, hogy néha olyán forrófejű vagyok!

báá.
süti beállítások módosítása