Mai pletykák

2007. február 06. 13:02 - sixx 1 komment
  • Volt egyszer egy Michael Keaton film, White Noise volt a címe (lusták vagyunk guglizni a magyar címet), közepesen sem volt sikeres, ezért nem értettük a folytatást sem, amit most már meg sem jelentetnek mozikban, hanem DVD-re száműzik menten. Kár, Nathan Filliont és Katee Sackhoffot elnézegetnénk a mozivásznon, jó nagyban. Sackhoffot a szobánkban is, de ez már más kérdés.
  • Woody Harrelson és Will Ferrel is szerepel majd a Semi-pro című 2008-ban megjelenő sportfilmben, melyben egy kosárcsapatról, meg annak vicces kalandjairól lesz szó, szem nem marad majd szárazon.
  • Megvan a Die Hard 4 rosszemberének kiléte, Timothy Olyphant az, a Deadwood egyenes jellemű Bullock seriffje, akit a Nyomás! című egyébként kurvajó vígjátékban már láthattunk gazembert alakítani. Mi szeretjük, szóval Go, Team Olyphant!
  • Jaj mit vétettünk? Tom Cruise és Ben Stiller együtt szerepel majd egy vígjátékban, mégpedig a Hardy Boys című tiniknek íródott detektívregény-folyam felnőtt változatában, Hardy Men címmel. Tessék jól megjegyezni, mert nem mondjuk el még egyszer: Hardy Men - nem megnézni, nem letölteni.
  • Joe Dante hálistennek nemet mondott a Szörnyecskék3-ra, lehet örülni.
  • Marlee Matlin, a világ legismertebb siketnémája ismét mozivászonra kerül. Az Elnök embereiben oly jót alakító Oscar-díjas színésznő egy siketek futballcsapatáról szóló filmben tér vissza, minket érdekel a dolog.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr7734025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dwight 2007.02.07. 15:33:51

meglepő módon: Fehár zaj a címe :) (és tényleg egy szar)
süti beállítások módosítása