Csak folytatódik a szardobálás

2007. február 06. 12:32 - sixx 1 komment

Már kétszer írtunk a Peter Jackson vs. New Line Cinema küzdelemről, nem linkelünk, hadd kapjon találatot az archívum is, muhaha. Szóval megy a kötélhúzás, lóvéról van szó, illetve további olyan filmekről, melybe kistermetű és szőrős talpú egyének mászkálnak Új-zéland hegyei között, nem kicsi a tét, remélem mindenki átérzi.

A TheOneRing.net című honlapon jelent meg mostanság egy írás arról, hogy ha fogadni akarunk, akkor tegyük a lóvét arra, hogy Jackson mester a Babót (The Hobbit magyar ferdítésben ezt a címet kapta) és egy másik hobbitos filmet is a New Line-nál fog megrendezni. Namármost a NLC főnöke korábban kijelentette, hogy a büdös életben nem forgat a szakállas haknicsászárral, így most már tényleg nem tudjuk, hogy ki hazudik. A Hobbitot egyébként még talán megnéznénk, de csak akkor ha 2 óra alatt tartja Jackson. A hírt és a képet egyaránt a cinematical.com-ról loptuk, mellesleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2334017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása