Mai pletykák

2007. január 30. 15:20 - sixx Szólj hozzá!
  • Keresik Barbarella utódát. Annak idején (1968) Jane Fonda alakította a szupercsajt, akinek egy Durand Durand (hm) nevű tudóst kellett megfékeznie a Föld elnökének kifejezett kérésére. Szexis csaj kerestetik, ha nem baj, mi Rosario Dawsont javasoljuk.
  • Bob Hoskins is csatlakozott Neil Marshall Doomsday (Ítéletnap) címü eksün-sci-fijéhez, melyben nem kisebb a tét, mint az emberi faj megmentése. Rhona Mitra már szerepel benne, szóval mi tuti megnézzük, Hoskins ellenére is. Itt van egy pár kép a csajról.
  • A Hollywood.com szerint Pierce Brosnannek bejött az új Bond film, pedig régebben kutyázta ezerrel. Nekünk is bejött, pedig ritka nagy tahó ez a Daniel Craig.
  • Tarantino és Rodriguez új, közös filmje az idegeinkre fog menni, ez már biztos. Nem elég, hogy mesterséges eszközökkel ótvar szarrá teszik a kópiákat (retró fíling), most kiderült, hogy szántszándékkal hiányzó jelenetek is lesznek mindkettőben, ezzel az olcsó, "fapados" mozik érzetét akarják felkelteni. Reméljük a netre kikerül egy full verzió is.
  • A végére egy jó hír: a szcientológia egyik agymosott növendéke, azaz Katie Holmes, (akit manapság csak Mrs. Cruise néven ismerünk) kiszállt a Batman Begins folytatásából (The Dark Knight), mert mindenki behányt az első részben nyújtott teljesítményétől. Utódról nincs hír, nem lehetne Rachel Bilson?

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3532200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása