Eladó Obi Wan Kenobi csuhája

2007. január 30. 13:54 - sixx Szólj hozzá!

Szeretjük a cinematical blogot, már hogyne szeretnénk, hiszen ilyen híreket tesz közzé nap mint nap. Eladósorba került az a barna, kissé viseltes csuha, amit Sir Alec Guiness a Csillagok háborújában viselt, és halt is meg benne, emlékszünk a mindenttudó kis mosolyra, Darth Vader suhintására, és a meglehetősen tehetségtelen Mark Hamill sikolyára? Na ezt a ruhadarabot lehet most megvásárolni, ha az ember siet, és van egy szakajtónyi pénze hülyeségre.

További értékes tárgyak az aukción: Batman és Robin kösztümök, Richard Burton római jelmeze a Kleopátrából, Indiana Jones és Titanic cuccok. A csuha egyébként 50.000 fontról indul, ami nem kevés pénz egy olyan cuccért, amit max. a józsefvárosi piacra lehet felvenni, de oda is csak a legvégső esetben.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr8132196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása