Trélerpark: The Number 23

2007. január 29. 16:20 - sixx 4 komment

Joel Schumacher megbízható hollywoodi szakmunkás, egy közepes sikerszintet minden filmjével hozni szokott, így szórakozni majd ezen az új darabon is lehet, kicsim, akkor most ki ez a szétvarrt hátú manus a tükörben? Na ez az, a tréler jó, Carrey mester megint komolykodik, aminek mi örülünk, a népek annyira nem (a Truman Show kivételével nem lett nagy közönségsiker egyik nem vicces filmje sem), Virginia Madsenből is egyenesen kettőt kapunk, egy szőkét és egy feketét, vegyük hozzá az alaptörténetet (Carrey azt hiszi, hogy az életét a 23-as szám irányítja, és az rossz), és kész is a könnyed popkornmozi, Sátánnal, okkultizmussal és gyűrött fedeles piros könyvvel. Bemutató februárban.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr5031918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blackendtracker 2007.01.29. 17:04:43

jim egy thrillerben? ha jól tudom ilyenben nem szerepelt még. mindenképpen megnézem, bár a sztorija elég idiótának tűnik.

Sitrep 2007.01.29. 22:32:37

Nekem jónak tűnik, megnézem.
23 - Michael Jordan, Don Mattingly. Szerintem.

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2007.02.05. 22:39:11

Rühellem ezt a sommás, vállrángatós hozzáállást:
"(Carrey azt hiszi, hogy az életét a 23-as szám irányítja, és az rossz), és kész is a könnyed popkornmozi, Sátánnal, okkultizmussal és gyűrött fedeles piros könyvvel." (még ha igaz is...:))
Carrey- pont mostanában kezdek rájönni - olyan, mint a jó bor: minél idősebb, annál blablabla... De tényleg.

De legalább - 500 sikertelen próbálkozás után - végre sikerült a Carrey-t két r-rel leírni. :)
süti beállítások módosítása