SAG Awards 2007

2007. január 29. 09:44 - sixx Szólj hozzá!

Év eleje van, a közönségdíjak és a Golden Globe után, de az Oscar előtt osztották ki a SAG díjakat, mely a film és tévészínészek saját kis dzsemborija, itt nem kap film, rendező, trükk vagy nyálas betétdal semmit. A kollégák szavaznak, így a respektje is kicsit nagyobb, mint mondjuk egy People's Choice-nak, ahol a háziasszonyok döntik el, hogy ki a legnépszerűbb tévésztár. Az idei díjazottak listája következik, filmes kategóriában:

Legjobb férfiszínész: Forest Whitaker (The Last King of Scotland) - nem láttuk még, de jókat olvastunk róla.

Legjobb színésznő: Helen Mirren (A királynő) - ha ezt valaki nem tudta előre, akkor barlangban él. A fogadóirodáknál már nemigen lehet rá pénzt tenni az Oscar-díjára.

Legjobb férfi mellékszereplő: Eddie Murphy (Dreamgirls) - szintén nem láttuk, de az vitathatatlan, hogy ripacsok között Murphy a király.

Legjobb női mellékszereplő: Jennifer Hudson (Dreamgirls) - az American Idolt bukta, a filmes karrierje bejött. Szerintünk jobban járt a filmes karrierrel.

Legjobb szereposztás: Little Miss Sunshine (Alan Arkin, Steve Carell, Toni Collette, Paul Dano, Greg Kinnear, Abigail Breslin) - teljesen jogosan, habár az ellenfelek sem voltak semmik (Bobby, Babel, A tégla, Dreamgirls).

Címkék: díj

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9431841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása