Nyilvános az Oscar jelöltek névsora

2007. január 24. 13:23 - sixx 4 komment

A filmvilág leggiccsesebb és legunalmasabb estéjének tekinthető Oscar gálára az idén február 25-én este kerül sor, Ellen DeGeneres fogja vezetni, ami ha mást nem is, de szar poénokat mindenképpen garantál - sajnálom, de ez a nő alkalmalan egy ilyen feladatra, és kész. Miért nem Colbert? Vagy Stewart? Vagy Louis CK? Jó, ez utóbbi kissé meredek lenne, a sípolástól nem lehetne hallani amit mond. De legalább röhöghetnénk.

Nem fogjuk most idevésni az össze kategória jelöltjeinek a névsorát, egyrészt mert minek, másrészt meg mert lusták vagyunk. Tessék klikkolni ide, itt már begépelte valami jómunkásember. Nem meglepő, hogy a Golden Globe nevezettekre hajaz a névsor, eddig is így volt, ezután is így lesz - forradalmi ötletünk, hogy Golden Oscar Globe Awards néven vonják össze a két eseményt, és menten milyen jól jár mindenki, lehet a fenmaradó este sorozatot vagy futballt adni.

A legjobb filmek között meglepetéssel vegyes áhitattal fogadtuk a Little Miss Sunshine nevezését, kurva jó film, és az ilyeneket nem szokták jelölni, csak a sok mainstream kaszagépet. A Babelt letöltüttük rég, de nem néztük még meg, a Tégla elment egynek, a Letters from Iwo Jima és a Queen pedig majd moziban, egyszer, ha lesz sok pénzünk. A színészek között ott figyel peter O'Toole, aki nem fog díjat kapni, és Forest Whitaker, aki igen; a színésznőknél Helen Mirren díját maximum láncfűrésszel lehetne a kezéből kiszedni, így a legnagyobb csata (szerintünk) a rendező kategóriában várható: Eastwood, Frears, Inarritu, Greengrass és Scorsese - Martynak tessen méár egy díjat adni, köszönjük!

Közben ráleltünk a Little Miss Sunshine trélerére (na ezt a szót kell kimondani japán ismerőseinkkel!), be is tesszük, mert jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1430640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lily 2007.01.25. 00:13:10

Sorozatot v. futballt...nem kötelező nézni!:P Amúgy tény, hogy szinte uaz a kettő, de kit izgat, hadd partizzanak, ha akarnak.

Az meg egy vicc lesz, ha Matry most kapja meg a szobrot. Ez nem életműdíj kategória, ha jól tudom..akkor meg tessék a jelenlegi teljesítmény alapján odalökni a díjat!

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2007.02.05. 22:33:12

Én bírom Ellen De Generest, bár az tényleg igaz, hogy az ő tornacipós-kardigános egyénisége (na, nem mintha ez negatív lenne feltétlenül...) nem visz el egy Academy estet.

Az Oscar-Globe összevonás jó ötlet, költségkímélő megoldás.

cozumel 2007.02.06. 14:19:58

Khmm...ezt a letoltest honnan, ha szabad kerdeznem?
süti beállítások módosítása