Tom a mogul

2006. november 10. 12:24 - sixx 4 komment

Nem elég, hogy a kedves neje szülése és Suri nevű gyermeke első széklete felett sebzett anyamedveként őrködő Tom Cruise láthatóan minden kapcsolatát elveszítette a valósággal (ki a fasz önti aranyba a gyerek első szarát? de most komolyan!) és mindenki hanyatt-homlok menekül előle, ha megjelenik valahol, most jön a világmegváltás, újjáéleszti a United Artists-ot, aminek a történetéről a neten sokat lehet olvasni, nem linkelünk, tessen guglizni.

Persze kell is egy otthon a szcientológia felkent papjának (vajh hanyadik szinten jár? el tudja már hagyni a testét?) hiszen mióta kibaszták a Paramounttól, nincs hol forgatnia, szar az élet. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mivel veszi rá majd a nem-szcientológus kollégákat, hogy menjenek haknizni hozzá? A szaktársak ugye kötelező jelleggel menni fognak, csak próbáljanak ellent mondani neki, de a többiek?

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr417286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idetévedt 2006.11.20. 13:40:05

Mindig is rühelltem az ilyen hangvételű bejegyzéseket.

Nem a Tom Cruise lenézésével van a baj, szerintem is furcsa ember lehet.

"nem linkelünk, tessen guglizni"
Szerintem az az ige egy nagy hülyeség. Na meg ha legalább megadtak volna keresőszavakat.

Toymao 2006.11.20. 16:33:23

Lehet, hogy hülyeség, de kifejező, más nyelvben is van.

Asszem a baj kb. ott lehet, hogy az "újjáéleszti a UA-t" neked meg kell adni kulcsszavakat??? "Tom Cruise" "United Artist" oszt jó napot. Gratulálok.

olinkluziv · http://olinkluziv.freeblog.hu 2006.11.20. 17:55:54

akkor dzson travolta már tutira benne van a cégben.

Lily 2007.01.16. 18:39:15

Függetlenül attól, hogy kis is ez a Tom meg mit csinált, a végtermék témában pontosítani szeretnék.:) A pasas, aki elkészítette ezt az arany csodát, nem Tom papa megrendelésére tette azt, hanem mert jó dolgában nem tudott mit csinálni... Lásd még Brinti Szpírsz négykézlábon történő vajúdásának esete szobor formában.
Amúgy simán össze leetne kötni a két embert, egyik hülyébb, minta másik...
süti beállítások módosítása