Public enemy #1

2006. november 08. 07:17 - sixx 1 komment

Vincet Cassel arcberendezésével nehéz hősszerelmest játszani, így nem is csoda, hogy Jean-Francois Richet új duplájában (kétrészes film lesz) megint egy vadállatot játszik, vicsorog majd hozzá és néz nagyon kúl grimasszal az arcán, ehhez rohadtul ért ugye.

A film egyébként egy Jacques Mesrines nevű francia fazon élettörténete és szép kis karrierje körül forog, az ott első számú közellenségnek tartott fazon eleinte csak szállodákat rabolt ki, de miután kurvára nem foglalkoztak vele, felbátorodott, és tulajdonképpen minden bűncselekményt elkövetett, amit lehet (jó, repülőt nem vezetett toronyházba), 40 gyilkosságot vallott be a végén például. A végére már rendes hajtóvadászatot folytattak ellene, elkapták, de meglógott a sittről, de a vége persze (számára) tragikus lett, sortűz, halál.

A franciák jó krimiket tudnak csinálni, így csak támogatni tudjuk az ötletet, ha lehet Jean Reno alakítsa már a főhős nyomozót gyűrött ballonban, borostával, köszönjük előre is.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr7817283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diwat26 2006.11.20. 15:33:43

Vincent Casselt "A Gyűlölet" Vince-sze óta mindannyian szívünkbe zártuk... A legnagyobb alakítása volt, azóta sem überelte.
süti beállítások módosítása