Csak lesz Mad Max 4?

2006. november 08. 10:02 - sixx Szólj hozzá!

Mel Gibson, ha éppen nem zsidózik holtrészegen és nem forgat eredeti nyelven filmeket letűnt civilizációkrók illetve vallási témákról (tényleg, miért nem kérjük meg, hogy csináljon egy Honfoglalást?), akkor otthon unatkozik, és a régi szép időkre emlékezik, amikor oly' egyszerű volt az élete, mint a mellékelt kép is mutatja: a rosszakat fejbe kellett lőni, és kész, el volt intézve minden.

A poszt-apokaliptikus road-movie sorozat, a Mad Max, annak idején 3 részt élt meg, és a kissé gázos utolsót követően (Tina Turner is volt benne, muhaha) a készítők letették a lantot, de 2005-ben ismét megpróbálkoztak egy negyedik etappal, ami mindenféle politikai és gazdasági okok miatt besült, George Miller csak nem tud kipréselni magából egy filmet 1998 óta.

Egy nemrég adott interjúban azonban azt bírta volt mondani Miller, hogy Gibson továbbra is hajlandó forgatni (jó hogy, 25 millió dollárt kap a szerepért, az első rész került ennyibe tokkal-vonóval), és az előkészületeken nagyjából már túl is lennének. A pletykák szerint a Mad Max1 előtt játszódna a történet, de Miller ezt nem volt hajlandó sem cáfolni, sem megerősíteni, remélem azért nem engedik, hogy Mel beleszóljon a forgatókönyvbe, mert akkor mindenki sejti, hogy ki lesz a főellenség a filmben.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3417289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása