Bekeményít a Blockbuster

2006. november 07. 12:49 - sixx Szólj hozzá!

Az onlány letölthetővé tett tartalmak és az így kölcsönözhető DVD-k (Netflix) bizony bebasztak alaposan sok mindenkinek, így nem is csoda, hogy a korábban jelentette Wal-Mart és Target keménykedést követően a legnagyobb amerikai DVD-kölcsönző hálózat is durcás lett.

A Netflix ugye úgy működik, hogy klikkolunk, rendelünk, posta hozza, megnézzük, posta visszaviszi, míg a Blockbuster azt találta ki, hogy ne postán küldjük vissza, hanem ballagjunk el a legközelebbi tékába, ahol áldozatkészségünket egy ingyen DVD kölcsönzéssel honorálják, illetve azzal, hogy ha így teszünk, hamarabb küldik a sorban álló, onlény kölcsönzött DVD-t. Ja, hogy mennyire kis sunyi cég ez a Blockbuster: a Wal-Mart és a Netflix ügyfeleinek ingyenes kölcsönzést és egy DVD-t is adnak, ha áttérnek az ő szolgáltatásukra.

Címkék: dvd war

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr4117288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása