Jackson és Wilis ismét együtt

2006. november 06. 14:15 - sixx 2 komment

Sam Jackson, a kurva kígyókat a kibaszott gépről eltávolító leze feka csávó, aki a Ponyvaregényben képes volt Hawaii ing és rövidnadrág mellé Bad Motherfucker feliratos pénztárcát magánál hordani ismét Bruce Willis oldalán fog játszani. Willis védett kategória, vele nem viccelünk, aki koszos atlétában és mezítláb képes egy felszálló 747-est egy télikabát segítségével jobb belátásra bírni, az minden tiszteletet megérdemel.

Black Water Transit a mű címe, kőkemény rendőrös eksönmúvi, egy kis Katrinát belehajítva, ez most jól jön mindenkinek, úgy látszik. Valami illegális fegyverszállítmányt akarnak bűnözők meg zsaruk megszerezni, Kevin Bacon is lesz benne, gondolom gecit játszik, és akkor a Jackson-Willis duó majd jól szétlövi a kurva seggit.

Címkék: filmhír hype

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr6817282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.01.23. 04:14:11

az a kigyos film a samueltol egy direkt vicc volt, ami eleg keveseknek esett le.

amugy samuel megkoszonheti a sorsnak (vagy akinek akarja), hogy jovore hatvan, de tizet meg mindig szo nelkul letagadhat.

asztrov 2007.01.23. 12:00:26

Le kellett esnie, hiszen minden idevágó cikk, kritika stb, nem felejtette el a néző orrára kötni, hogy ez vicc.

Az pedig, hogy ennek ellenére sok néző komolyan vette, az egyrészt a rossz viccmesélésnek, másrészt az általános elhülyülésnek tudható be.
süti beállítások módosítása