Érzékeny lélek, oh!

2006. november 06. 07:10 - sixx Szólj hozzá!

Justin Timberlake-ről nem szívesen írunk, mert minek, de most kell, mert viccesnek találjuk a történteket. Nem JT volt a vicces (lehetetlent nem kívánunk), hanem a Nick Cassavetes új filmjét, az Alpha Dog című független darabot övező hoppáré.

A film egy Jesse James Hollywood (nem viccelünk, ez a vicc) köztörvényes bűnözőről készült, akit egy 15 éves fiú elrablásával és meggyilkolásával vádolnak (eddig sikeresen), a vicces a szörnyűségben pedig az, hogy a fazon ügyvédje be akarja tiltani a filmet, mert az rossz színben tűnteti fel ügyfelét. Hát igen, a rohadt szemét állat rendező meg forgatókönyvíró valahogy nem tudta szimpatikusnak beállítani a srácot, pedig ő csak jót akart világéletében. Megáll az ész. Mondjuk JT kiválasztása a főszerepre valóban erős volt, ezért én is beperelném a készítőket.

Címkék: filmhír

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1817280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása