Mai pletykák

2006. október 18. 14:13 - sixx Szólj hozzá!
  • George Clooney soha nem lesz politikus, pedig vannak elképzelései, meg minden. Ettől még támogatja a neki tetsző politikusokat, akik persze visszatámogatják, én vakarom a tied, te az enyémet, jól van ez így.
  • Jumper címmel egy teleportáló képességekkel rendelkező fiúról szóló filmben játszik majd Mádörfákin Sam Jackson meg Rachel Bilson, és innentől lezdve tulajdonképpen leszarja az ember, hogy miről fog szólni a dolog.
  • Michael Caine szeretne szerepelni a következő Batman filmben. Mi is szeretnénk, ha szerepelne. Chris Nolan rendező meg nem. Tragikus.
  • Wesley Snipes olyan szarban van, mint Al Capone annak idején: 12 millió dollárt próbált elrejteni az amcsi APEH elől, és megszívta. 8 rendbeli adóelkerülés vagy mi, a vád, nem lesz eccerű.
  • A Hellboy2 itt a nyakunkon, de lesz belőle 3. is, Guillermo del Toro örülhet, megint van munkája egy ideig.
  • Frank Darabont, az eddigi legjobb Stephen King adaptáció, a Remény rabjai rendezője ismét egy King könyvet filmesít meg, aminek nagyon örülünk. Szintén Darabont rendezte a Halálsoront is, ami annyira nem volt jó, de ezt csak Tom Hanks miatt mondjuk. A Mist címre hallgató novella a Köd című filmre hajaz minden tekintetben, egy rakás ember egy boltban ragad, jön a köd, meg a véreső.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3716266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása