Nyitnak a légitársaságok

2006. október 17. 09:36 - sixx Szólj hozzá!

Kimondhatatlanul utálok repülni, és nem csupán a dohányzás betiltása, hanem a pl. a hosszú utakra jutó szar filmek száma miatt is, de ha minden igaz, akkor mostantól már nem csak a családi vígjátékok és Robert Redford keserédes filmjei segítenek a Frankfurt-Tokyo közötti 11 óra eltöltésében, hanem normálisabb filmek is.

A légitársaságok eddig csak speciális, vágott verziókat mutattak be még a tévésorozatokból is, semmi csöcs, vagy segg, és a káromkodások is eltűntek a filmekből, mert ki tudja hány ember akarna azonnal kiszállni egy-egy ilyen atrocitás láttán, de arról érkeztek hírek, hogy akár a homokos cowboyokról szóló Brokeback Mountain vagy a Transamerica című transzexuális propagandafilm is elénk kerülhet mostantól, még a végén megérjük, hogy a Snakes on a Plane is a műsorba kerül.

Címkék: repülő

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9216205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása