Mai pletykák

2006. október 17. 08:34 - sixx Szólj hozzá!
  • Hugh Jackman szerint kész a Wolverine forgatókönyve, így tulajdonképpen semmi akadálya annak, hogy elkezdődjön a forgatás. Tessék szépen akkor nekilátni, a legkúlabb karakter eleve az X-Menben.
  • Jaj, jaj, bajban Rambo. Na nem komoly a dolog, a forgatás alatt lévő(?) negyedik rész forgalmazása körül vannak dolgok, ölne mennek a stúdiók érte, meg is értjük, mert egy ilyen alkotásért mi itt a fél testünket odaadnánk.
  • Tara Reid végzetesen elszabott csöcseiről mindenki látott már képeket, így most nem sokkoljuk a retinát ilyen szarságokkal. A 30 éves színésznő mindenesetre elmondta, hogy duplaB-s (?) melleket szeretett volna, de C lett belőle, és hát igen, minden faszija megkérdezte, hogy mi az isten az ott, ahol a csöcsnek kéne lennie. Reméljük a karrierje folytatásában ez nem akadályozza, sok C kategóriás forgatókönyv szaladgál még Hollywoodban.
  • Robin Williams új filmjétől behánytak a kritikusok kollektíve, még a mellékszereplők (Chris Walken pl.) sem tudták megmenteni a bukástól. A sztori egyébként egy komikusból elnökké levő manipulatív fasziról szól.
  • Chris Nolan Batman franchise rendező azt nyilatkozta, hogy a Pingvin nem tér vissza, és kész, szálljanak már le róla ezzel a baromsággal.
  • Nehéz Angelina Jolie-nek lenni, a kiasszony Indiában riksázni akart, de nem jött össze a tömeg (nem az amúgy állandóan jelen lévő tömeg, hanem a csak AJ kedvéért odasereglők) miatt, aztán beült a kocsijába, erre a sofőr elütött egy fazont, de a magyar virtustól eltérően nem verték agyon.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr5716200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása