Mai pletykák

2006. október 11. 12:55 - sixx Szólj hozzá!
  • A cinematical szerint hiába tartják Helen Mirrent az Oscar legfőbb várományosának II. Elizabet megformálásáért, nem érdemelné meg, mert annyira nem volt jó benne. Nem tudjuk, mert még nem láttuk a filmet, de ahogy igen, megmondjuk a frankót mi is.
  • Hollywood tolvajszemétgazembercsürhe népség lakhelye, ezt tudtuk eddig is, hiszen pl. a Hetedik vagy a Mementó ötletét is tőlünk lopták, de senki nem hallgat a kisemberre. Most éppenséggel saját maguktól nyúltak, az Entourage c. zseniális insider tévésorozatban az idén központi téma egy Joey Ramone életéről szóló film, és tessék, máris ellopták az éceszt, és filmet csinálnak belőle in real life, hogy száradna le a tolvaj kezük.
  • A Fűrész3 alkotói úgy vélték, hogy a meglehetősen véres film plakátja nem elég szadisztikus, és az egyik főszereplő (a főgeci) Tobin Bell vérét vették a vörös szín felturbózásához. Így tessen nézegetni a rendkívül szimpatikus fogsorral riogató plakátot.
  • Múlt héten a Wal-Mart, most a Target (az USA két legnagyobb hipermaket lánca mellesleg) sírta telibe a virtuális zsebkendőjét, hogy nekik mennyire de mennyira szar, hogy filmeket lehet letölteni hivatalosan, meg minden, mert így a népek nem vesznek dévédét, és ez így nem mehet tovább. Azt szeretnék a kis drágák, hogy a letöltések árai legyenek egy szinten a DVD árakkal, magyarán szólva riasszunk el mindenkit a letöltéstől, hátha akkor majd megveszik DVD-n. Muhaha.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr5215932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása