Aliens vs. Predator hírek

2006. október 07. 09:45 - sixx Szólj hozzá!

Hiába volt ótvar szar az első, csak lesz belőle folytatás. Az első részből pont az hiányzott, amitől az eddigi Aliens ill. Predator filmek jók voltak: vér, belek és rettegés. Na ja, PG-13 minősítéstől mit várhattunk? Hála a 20th Century Fox fejeseinek, a folytatás a jól megérdemelt R besorolást fogja kapni, röpködhetnek a leszakadt végtagok kedvükre. A történet szerint az idegenek egy amerikai kisvárosban esnek a ragadozóknak, tehenek, tahók és traktorok ezerrel, hurrá.

A folytatásban (alcím: Survival of the Fittest) feltűnik majd Shareeka Epps, John Ortiz ls Johnny Lewis is, persze az eredetileg már bejelentett Reiko Aylesworth és Steven Pasquale mellett. Egyelőre úgy néz ki, hogy 2007 decemberéig kell várni a filmre, de az igazi rajongókat ez nem tántorítja el, addig is otthon tolják a videójátékot, vagy babáznak a replika Alienekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9315726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása