Mai pletykák

2006. október 03. 09:25 - sixx Szólj hozzá!
  • Újabb hírek a Die Hard4 házatájáról: Bruce ezúttal kopaszra borotvált fejjel hozza a másnapos McLane-t, a koszos atléta remélhetőleg megmarad.
  • Nekünk nagyon tetsző ötlettel rukkolt elő David Strathairn, új filmjét úgy adta ki DVD-n, hogy az olvasó rendezheti meg tulajdonképpen a felétől. Mintegy 400 jelenetet vettek fel, és ebből az ötórás anyagból szemezgethetünk mi, a nézők, és állíthatjuk össze egy elbaszott afganisztáni kommandós bevetés történetének a végét. Berendelendő, de azonnal (The Onyx project).
  • Bármilyen meglepő(?) is, a Jackass2 28 millió dollárral nyitott az amerikai mozikban, és ezen felbuzdulva megcsinálják a harmadik részt is, igazuk is van, haláleset még nem volt a forgatás alatt, kísértsék csak a sorsot.
  • Kate Bosworth, a mostanában anorexiás külsőt felvett szőke színésznő Sigourney Weaver lányát fogja alakítani egy drámában.
  • Tom Cruise és Brendan Fraiser mellé Robert Downey Jr (????) is feliratkozott, mint potenciális Iron Man címszereplő. Anyám, borogass.
  • Folytatják a WarGames című 1983-as Matthew Broderick filmet, amiben tán csimpánzok puszították el majdnem a bolygót, vagy ilyesmi. Biztos nagyon érdekes lesz.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr8215562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása