Kutyákkal a kalózok ellen

2006. október 02. 07:52 - sixx Szólj hozzá!

A képen látható két labrador mostantól a frászt fogja hozni mindenkire, hoiszen az amerikai MPAA legújabb és minden bizonnyal legtöbb röhögés kiváltó fegyvereit tisztelhetjük bennük: Lucky és Flo ugyanis a a kalóz DVD-k kutatására szakosodott ebek.

Vannak ugye kábszerkereső meg bombaszimatoló kutyák, aztán ott van az én vizslám, Fanny, aki max a pörkölt illatától jön izgalomba, na ez a két blöki a DVD-k szagától ugrál fel s alá, és jelzi az éber vámosnak, hogy Kovácsné táskájában bizony lemezek lapulnak, tessék szépen megbilincselni, jól. A baj csak az, hogy a kalóz DVD-k szaga pontosan ugyanolyan mint az eredetiké, így megint adtunk a szarnak egy jó nagy pofont, semmi értelme nincs a kis kalandnak, megint csak elkúrtak egy rakat pénzt hülyeségre.

Címkék: bűnazélet

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3815485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása