Prűd amerikai cenzorok

2006. szeptember 24. 10:53 - sixx 1 komment

Írtunk már arról, hogy Amy Berg pedofil dokufilmje kijön lassan Amerikában, friss hír, hogy a katolikus egyház-pedofil papok-eltussoljuk szentháromságról szóló filmet az MPAA túlságosan is keménynek találta, és vagy csak R vagy NC-17-es besorolással hajlandó a tréler bemutatását engedélyezni. Ez azért nagy geciség, mert így a bemutató csak a hasonló besorolású filmek előtt mehet le, az egyik legnagyobb reklámlehetőségtől fosztva meg a Lionsgate stúdiót. Persze azt feltételezni, hogy egy pedofil papokról szóló dokumentumfilm besorolására a katolikus egyház bármilyen hatással lenne, csak az én rosszindulatom terméke.

Mivel a Lionsgate nem tagja az MPAA-t aláíró stúdiók szervezetének, így leszarják a besorolásosdit, és unrated verzióban mutatják be a filmet reklámozó trélert - azonban a filmszínházakban, melyek ez ellen nem ágálnak.

Címkék: filmhír cenzúra

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9715194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yanchi 2006.09.26. 13:24:38

Ez természetesen aljas rágalmazás. Mint S. Zs. képviselőtől tudjuk, a pedofilok szakállas liberálisok, és ezen tulajdonságok egyike sem jellemző a katolikus papokra. Ergo nem is lehetnek pedofilok...
süti beállítások módosítása