Mai pletykák

2006. szeptember 24. 16:21 - sixx Szólj hozzá!
  • Rachel Weisz nem tud betelni a pólyába csomagolt férfiemberekkel, és csak bevállalta a Múmia harmadik részt is, biztos jó lesz, sok meneküléssel a sivatagban, meg feltámadó és bogarakat köpködő kopasz fazonokkal.
  • Luc Besson úgy döntött, hogy egy pár jó és egy rakás szar hollywoodi film után többet nem csinál filmet az álomgyárban, és kész. Jótékony és emberbarát célokat tűzött ki maga elé (pl. "soha nem adom a nevem olyan fimekhez, mint a Yamakasi"), aztakurva.
  • Heath Ledger, aki először szépfiút, utána meg homokos kovbojt is el bírt játszani, és mindkettőért szerették a nők, most Joker lesz az új Batman filmben, aminek kurvára nem lehet örülni, mert Jack a mi Jokerünk és kész. Bastards.
  • James "Jézuska" Caviezel egy epikus sci-fi drámában fog szerepelni ha mkinden jól megy. Az Outlander munkacímet viselő project egy 509-ben a földre zuhant élienról szól, meg vikingekről, akik az élien által kiszabadított szörnyet fogják vegzálni az élien segítségével. Igen, szeretjük az élien szót. Élien.
  • Jajderémes az utolsó hírünk, alcímet kap a a Die Hard, "Live Free or Die Hard" lesz a teljes elnevezés, és arról szól, hogy valakik (arab terroristák) megtámadják az USA egyik nagy számtechközpontját, ettől elkezd leállni az ország, kőbalta, sötétség és hasonlók riogatnak, de a gyűjtőgető életmód beköszönte előtt Bruce majd jól megmenti a világot, és fellélegezhetünk.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9515195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása