Mai pletykák

2006. szeptember 21. 13:10 - sixx Szólj hozzá!
  • Kedvenc színészünk (na jó, van több is, de akkor is), Johnny Depp úgy látszik, hogy a karibi kalózok után már nem nagyon akar visszanézni, és csak gigantomán produkciókban gondolkodik. A Rex Mundi című project alapját Arvid Nelson és Eric Johnson ún. graphic noveljei alkotják (majd kitalál valaki rá valami jót), és egy olyan Európában játszódik, melyben a katolikus egyház uralja a világot, inkvizíció, stb. 1933-ban, nekünk tetszik a terv, csak aztán film is legyen belőle.
  • Juliet Binoche nem nagyon szokott komikus szerepet játszani, de jövőre ez is megtörténik, Dane Cook és Steve Carell oldalán láthatjuk egy vígjátékban, melyben minden férfi pont bele lesz szerelmes. A két férfi főszereplő (az agyonsztárolt Cook itthon nem nagyon ismert, de kint rohadt sikeres káromkodós komikus; Steve Carellt nem kell bemutatni) asszem garantálja a röhögést, reméljük őzikeszemű kedvencünk is fel tud nőni a feladathoz.
  • A hollywood.com értesülései szerint Tarantino eredetileg Kurt Cobain és Courtney Love számára írta a Ponyvaregényben szereplő drogdíler/lyuggatott arcú csaj páros szerepét, de nem vállalták be. Most sajnáljuk, vagy sem? Fogós kérdés.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1515060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása