Jócsajjal erősít az I am Legend

2006. szeptember 20. 18:50 - sixx Szólj hozzá!

Richard Matheson kisregényét már sokszor megfilmesítették, a téma sem valami hű de lenyűgöző, hiszen egy nagy katasztrófa egyetlen túlélőjáről szól, ebben az alkotásban vírus pusztít, de volt már atomháborús, meteoros és földrengéses alfaj is, hát igen, fosunk tőle, hogy valami/valaki majd szétkúrja a sárgolyót, ilyenek vagyunk.

Az I am Legend mindenesetre egy nagyon jó könyv, és az eretei terveknek jobban örült volna mindenki, mert Ridley Scott forgatta volna a filmet Svarcival, de az osztrák erősember elment politikusnak (agyrém, nem?), jött Will Smith, aki szívügyének tekinti meg hasonlók. Aztán Johnny Depp is szóbajött, legyen társa az egyedül maradt embernek, vírustól elzombisodott embertársainkat mégis jobb kettesben baszlatni, nem?

Igen ám, de kiszállt a legendás fenegyerek is, és a legutóbbi állás szerint Will barátunknak be kell érnie nőkkel, de azokból rögtön kettőt is kap, egyik a neje (zombi), a másik pedig a bolygó újranépesítésének záloga, Anna. A képen a zombinej még a vírus hatása előtt.

Címkék: filmhír

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr6715020

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: best anti-ageing cream combination skin 2012.09.13. 15:46:13

Üzlet - Hirdetés ingyen - mindenkinek-ingyen link hirdetés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása