Lófaszt Ázsiának

2006. szeptember 18. 12:50 - sixx 1 komment

Az apple, Steve Jobs egykoron kalózkapitányos hevülettel megalapított kis cége, ami mára az Intel processzorokra építi a gépeit, és egyébként is elkurvult ezerrel, szóval ez a cég döntött úgy, hogy elég volt a sok keleti kalózból meg ilyesmi, és juszt sem lesz itunes filmletöltő szolgáltatás Ázsiában, mert ott csak szemét geci kalózok vannak, és ez nem mehet így tovább, meg ilyesmi.

Azt azért halkan hozzáteszem, hogy idéztem én is, mint Benedek pápa, nem ÉN mondtam, hogy az ázsiai emberek szemét kalózok, hanem az apple. A cinematicalról csórt cikk mellesleg azt is megjegyzi, hogy mióta van itunes az USA-ban, azóta látványosan csökkent az illegális letöltések száma, szóval lehet, hogy az ázsiai nyitás esetleg ugyanilyen hatással járna. Kötve hiszem.

Címkék: letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr7814820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

audiophil 2006.09.18. 13:25:37

nem teljesen ez az oka, hanem a szellemi tulajdon helyzete Ázsiában(elsősorban kínában). szerintem Jobs nagyon is feni a fogát az ázsiai piacra, de most még kivár.

süti beállítások módosítása