Mai pletykák

2006. szeptember 04. 17:42 - sixx Szólj hozzá!
  • Először úgy volt, hogy a 21. Bond film után már 2008 májusában jön a 22., de mégsem. Novemberben lesz a bemutató,lehet örüli/idegeskedni, kinek hogy. Először legyünk túl a Casino Royale remakejének a premierjén szerintem.
  • John Harrison producerkedése mellett készül a Diary of the Dead című zombi/slasher múvi (ki más lenne a rendező, mint George A. Romero), de semmi köze nem lesz a többi "dead" filmhez. Csak lesznek benne zombik, meg emberevés. Más köze nem. Harrison mellesleg éppen Clive Barker Books of Blood történeteinek megfilmesítésén töpreng, mi az Imajicát látnánk szívesebben a vásznon, de erre 0% az esély.
  • David "the Hoff" Hasselhoff akárhogy kérlelte, Orlando Bloom a sarkára állt, és nemet mondott a csábító ajánlatra: nem ő lesz a Knight Rider mozifilm főszereplője. Leborolunk nagysága előtt, végül is valahol meg kell húzni a határt, nehogy szar színésznek skatulyázzák be itt a végén. Ja, nem Hoffról beszéltünk.
  • Az egyik netes újság egyik olvasójának az öccse hallott valakiről, aki látta azt, ahogy egy faszi jelbeszédel közölte sorstársával: a New Line Cinema irodáiban 2007-re be van jegyezve a naptárba a The Hobbit című film, ami ugye a LOTR prequelje lenne.
  • Will "Kirk" Shatner és Leonard "Spock" Nimoy is részt vehet a Star Trek XI forgatásában, legalábbis ezt közölte valakinek a nagybátyjával Nimoy, és úgy gondolta, hogy flashback jellegű cameo lesz belőle. Ja, azt nem is gondoltuk, hogy egy Abrams filmben nem lenne flashback.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr5714259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása